За нас

Имате нужда от професионална консултация?

НАШАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧНА!

“ЛЕМА МЕД” ООД е българско дружество със седалище и адрес на регистрация в гр. Разград, ул. “Росица” №21.

Нашата история започна в последните дни на 2018 г. като една идея, породена от дългогодишен опит и преки наблюдения в областта на здравословните и безопасни условия на труд. Ние сме ентусиазирани, ние се взираме в бъдещето, търсейки нови предизвикателства в областта на здравословните и безопасни условия на труд. Ние сме независими, а предизвикателствата ни вдъхновяват, давайки ни сили да прекрачваме поставените граници и стереотипи.

Още в самото начало при възникването на тази идея, ние си поставихме една приоритетна цел: Да осигурим на своите клиенти и партньори наистина реални и видими висококачествени услуги в областта на здравословните и безопасни условия на труд. Работихме и продължаваме да работим денонощно и всеотдайно, влагаме всичко от себе и резултатите – един по един – са налице. “Лема Мед” ООД вече е предпочитан в Североизточна България и предпочитан партньор на бизнеса при консултиране и подпомагане за прилагане на превантивните подходи за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и за въвеждане на принципа за постоянното подобряване на управлението на дейностите по здраве и безопасност.

За този кратък срок от 4 години, клиенти и партньори на дружеството ни вече са стабилно доминиращи и водещи в своя сектор предприятия от всички отрасли на индустрията.  

За времето, през което работим, изпълнихме успешно договорни дейности на значими проекти в България, като част от които са координатор по безопасност и здраве на територията на “Каолин” АД, гр. Ветово и длъжностно лице по ЗБУТ на територията на АДМ – гр. Разград.  

“ЛЕМА МЕД” ООД се състои от екип от професионалисти – дипломирани магистри по здравословни и безопасни условия на труд, лекари по хигиена на труда, инженер технолози, експерти по индустриални отношения, които са се доказали в работата си в дългогодишния си опит в областта на ЗБУТ.

Ние се стремим да станем най-уважаваното и успешно дружество в областта на здравословните и безопасни условия на труд и именно за това никога не правим компромис с предлаганото качество на услугите

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

С какво ние сме по-добри от останалите, защо смятаме, че можем да бъдем алтернатива?

НАШАТА МИСИЯ

Ние сме избирани и предпочитани като партньор, благодарение на това, че никога не се отказваме и постоянно се опитваме да подобрим и надградим предлаганите от нас услуги. Обичаме трудните и предизвикалени казуси в областта на ЗБУТ, като понякога предлагаме и нестандартни и иновативни подходи и решения на пръв поглед нерешими ребуси.

Убедени сме и вярваме, че  високите стандарти, които сме си поставили, са от полза, както за работещите, така и за работодателите, тъй като ще доведат до намаляване на риска от трудови злополуки по време на работа. Не трябва да забравяме също така, че по-добрите здравословни и безопасни условия на труд винаги водят до намаляване на отсъствията от работа, намаляват осигурителните разходи и повишават на мотивацията на работещите, не на последно място – повишват и ефективността и производителността на труда.

Телефон за връзка:

0886 253 116 | 0899 780 545

Адрес:

ул. "Росица" №21, гр. Разград